måndag 20 oktober 2014

Höststormarna drar närmare!


Den här helgen har väl regnat bort för dom flesta? Eller nja, i lördags hade vi faktiskt rätt så fint väder här hos oss. Fick hämtat halm, sågat vittringspinnar ( gud hjälpe mig hade inte sågat på typ 100 år och fick ont i axeln efter ett minimalt antal pinnar, nästan på gränsen till pinsamt) klippt gräs och kanter, sprutat parkeringen mot ogräs och plockat undan, fått in en hel omgång med ved och bara fixat till inför höstens alla stormar. Det är skönt att få sånt där gjort. Att sen varenda led värker efteråt får väl kvitta då.

Hanna och jag har varit ute och knatat i ovädret en del i helgen oxå, det är så härligt med syre när det regnar! Men nu känner vi båda att nu är det väldigt mörkt på kvällarna. Så vad göra? Jo vi har bokat träningskort på träningskompaniet i Laholm så nu är det dags igen! Vi tränade så ofta vi kunde förra hösten och det är så härligt, man känner sig så hurtig och frisk! och det är skönt det där att trotsa mörkret och komma iväg och göra nåt nyttigt. Kvällarna blir ju väääldigt långa annars.

Sen kan man med gott samvete göra såhär..............


Träningen med hundarna fortskrider, vi tränar på får jag väl säga. Motivationen är inte på topp i regnet men har fått ut alla hundar och tränat lite i veckan och nu denna veckan fortsätter vi! Det som är skönt med en träningsdagbok är att man faktiskt ser framstegen, även om dom är små!

På söndag ingen träning men nästa söndag jaktträning, kom igen nu allihopa, hade varit kul med en härlig uppslutning hundar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar