tisdag 1 juli 2014

My cup of tea...


Just nu i vår trädgård blommar denna enorma skönhet. Bowl of beauty. Stora rosa blommor som bara väller ut i all sin prakt. Det är så vackert! 

Ikväll njuter vi en härlig sommarkväll härhemma, vi har ätit kvällsmat ute i uterummet med sill och nykokta ägg på macka, solen sken in i den lilla bit som inte är i vägen för våra brädor som står på tork men det var ändå så underbart härligt. Vi hade en lika skön frukost därute i morse hela familjen tillsammans, köpte med mig nybakta frallor från affären när jag och Hanna tillsammans med Sanna varit och släppt ut våra hästar och mockat. En god kopp kaffe och en härligt lugn frukost satt som ett smäck efter det. 

Annars har senaste dagarna bestått av mycket arbete, Annie har efter sin vila blivit påbörjad en igångsättning igen och verkar mycket piggare och gladare än förut. Det är jätteskönt! 

Resten av veckan blir det jobb, cykelhämtning av nya cyklar på Väla och så ska vi hämta en garderob åt Hanna, nu ska det äntligen bli renovering av hennes rum! 

och så har vi Knäredsdagen i helgen OCH New Forest mästerskapet! 

Ha en fortsatt fin vecka! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar