söndag 20 juli 2014

Härliga sommar!


Vilka helt magiska dagar vi har i solen nu härhemma! Vi har inte varit iväg på nån semester i sommar som vi brukar vara men det känns som om det faktiskt inte behövs....sååå varma goa dagar och vi har fått gjort massor på vår to-do list.....Själv har jag målat klart gamla stallet nästan och så har maken tillsammans med Hanna fixat Hannas rum, Hanna har gjort iordning sitt skrivbord och fått in det, schackrutigt blev det :) och rummet blev supersnyggt! och panelen på huset som behövde bytas är nu en bra bit på väg....jätteskönt! och snyggt blir det oxå!

Men när man jobbat lite så måste man ju åka och bada....så vi har några dagar åkt ner till havet, ätit lunch och sen tagit fikakorg med oss ner på stranden hela familjen och tillbringat lugna timmar där. Det är så underbart! Att bara få lov att vara en stund.....underbart! 


Dessutom har jag fått gjort en annan to-do thing idag! Älskar marmeladen vi alltid får när vi är på semester och minns mina barndomsmarmeladmackor med en jordgubbsmarmelad som inte är stora jordgubbar i....sagt och gjort, köpte jordgubbar och mixade dom och kokte med syltmarmelad. Smaken blev gudomlig så detta ska jag göra igen!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar