lördag 14 juni 2014

Underbara dagar och kvällar...


Just nu är naturen som allra bäst....sååå vacker. Ute i trädgården tronar våra rabatter som vi satte för ett par år sen med tanken att dom skulle blomma länge, och att dom skulle fyllas ut såsmåningom. Att det skulle gå så fort som det har gjort trodde vi nog däremot inte när vi planterade...


Den här vackra klematisen satte vi förra sommaren...



Man kan bara njuta...


Häromkvällen hade vi däremot ett lokalt snöoväder, jag menar en riktigt rejäl hagelskur....det dånade på taket och åskan skramlade i flera timmar...himlen var helt nattsvart...


och efter regnet kom dimman ur vägen...det var sååå vackert när jag var ute med hundarna...helt ljuvligt!

Idag har jag påbörjat den allra sista deklarationen för iår. Det är så skönt. Förvisso några eftersläntrare kvar men i stort sett klar. Det är oxå ljuvligt. Huvudet börjar bli väldigt trött....I veckan fick jag apropå jobb ännu ett väldigt ärofyllt uppdrag, att vara föreläsare för entreprenörsskolan i Laholm, jag blev både jätteglad och väldigt tacksam, nästan tårfylld. Innebär ju att nån ser det jag gör....fantastiskt roligt.

Ja nu i veckan ska jag försöka ta mig några timmar ledigt. Vi har lite saker vi ska göra min älskade gubbe och jag, och så ska det bli skolavslutning och Hanna ska till tandläkaren och förbereda borttag av tandställning, hon ser verkligen fram emot detta! och sen är det midsommar som vi firar härhemma tillsammans med våra fina vänner, när nu alla deklarationer är klara så är det så roligt att få gå igång och fixa och dona härhemma, gör egen sill till midsommar och så har jag faktiskt beställt nya gardiner till exakt hela huset....nytt ska det bli! 

Igår var förrästen allra goaste Camilla Lundqvist på Horseunity ute hos Annie igen, ny akupunkturomgång och sakral cranial terapi, märks på Annie att det gör henne sååå gott! Ett par veckors vila till sen är hon pigg och fräsch igen. Unghästar blir ju sådär ibland, inget konstigt, men dom behöver vila och ja det var behövligt nu efter ganska lång tids träning. Blir tyvärr inget new forest mästerskap iår för henne, men å andra sidan blir det härliga dagar där ändå, nu när det är så nära!

Nu blir det soffhäng med mina älsklingar, ha en fortsatt fin kväll därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar