fredag 6 juni 2014

Grattis på nationaldagen!


Om man kör från Knäred mot Vetlanda, passserar Sävsjö, tar vänster där det står Nävelsjö, kör in mot bygdegården och sen vidare ut på landsbygden så kommer man till slut till lilla Kärr. På vägen dit kantas vägen av ett småländskt vackert landskap, så vackert så det tar andan ur en. Det kände jag redan första gången jag körde dit. Det är så otroligt vackert. 

Uppe i byn är Mickans mjölkpall bland det första man ser, den är kantad av blommor och diverse figurer, en sån där vill-ha mjölkpall...


Med oss på färden hade vi dessa två damer, av rasen Gul Anka...





Meningen med resan var denna underbara människas boksläpp, av somriga sammelsurier. På denna bilden står Mickan och läser sin dedikering till Husfar Göran till höger och jag står bakom kameran och gråter över romantiken som bara flödar i luften...det var sååå vackert!


Med en signerad bok i handen och en hög vykort så for vi och åt lunch på vägen hem och sen for vi hem till vår egen lilla borg på berget. 

Det var en ljuvlig dag, vi sjöng du gamla du fria ihop med kören La Kör, kaffebrödet var hembakat, solen sken och flaggan var hissad. Minst sagt som en nationaldag ska vara. 

Imorrn kommer vår husfar hem, efter ett antal dagars arbete i Bohuslän. Då blir det go middag på schemat...och sen på söndag är det träning. För alla, både stora kullen och lilla kullen. Och go fika till den naturligtvis! 

Varmt välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar