lördag 31 maj 2014

Fina tjejer!





Så var både Ingas och Lovis utställningsdebut avklarade i torsdags! Dagarna bara springer iväg, fattar inte vart dom tar vägen! Tjejerna fick fin kritik;

Inga ;

 *ännu lite tunn tik, passande benstomme, bra skalle, för åldern acceptabelt nosparti, bra hals och rygg, ngt brant kors, utmärkta bakbensvinklar, rör sig typiskt för åldern, päls i utveckling * 

Lovis;

"Nätt feminin tik som ännu behöver utvecklas i nos och hals. Bra överlinje, aningen framskjuten skuldra. Passande benstomme, bra bakbensvinklar, rör sig typiskt för åldern, goda pälsanlag" 

Lovis knep fjärdeplaceringen och Inga hamnade utan placering, kan säga att Inga var väldigt tunn och liten i jämförelse  med dom andra, ja inte liten låg utan mer liten och tunn :) Men jag är precis lika glad ändå!

Dom skötte sig med bravur och det gick kalasbra i handlingen med båda två! Bra miljöträning! Dessutom fick vi en härlig stund i solen, jag maken och Maria. 

Efter utställningen så for maken och Hanna på metartävling, vi packade i princip bara om fikakorgen och fram med metspöet sen tog dom bilen ner till Björkereds dammar medan jag och vovvarna tog andra hållet och gick ner, en runda på ungefär 7.5 kilometer. Varmt var det men ack så skönt! Vi var däremot rätt glada att vi fick åka med hem. 

Sen hem och vända igen och till stallet där Hanna tömkörde Annie medan jag mockade. Kan säga att vi somnade rätt ovaggade den kvällen...

Igår fick jag jobbat minimalt lite, Hanna var och red och dessutom fick vi hämtat halm på förmiddagen. Kollat på små kossebebisar oxå....sååå söta! 

Och idag har det varit ännu en dag i lättja och bedrägeri, dvs utan jobb i princip. Började fint på förmiddagen med att fixa tvätt, baka bröd, förbereda middag, köra bokföring men sen kom maken hem och vi for och köpte jord och Hanna åkte till stallet. Väl hemma fick jag planterat blommor, letat upp ännu en höna som ligger på ägg och ja jobbat minimalt lite. Nästa vecka lär det bli dygnetruntstjänst....

Imorrn lär det få bli jobba för hela slanten oxå...

och nästa vecka far vi på megakalas, boksläpp och femtioårsfest, ska bli sååå roligt! Bästa Mickan Thor ska släppa sin nästa bok och hennes make fyller 50, ska bli underbart roligt! Dessutom åker ju då hennes två gula pankisar med oss dit upp!

Ha en go söndag, imorrn ska jag baka gott till kaffet, återkommer med recept!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar