söndag 13 april 2014

Blåsig söndag!


Vilken underbar helg det har varit! Helt magisk! Vi började gårdagen med en lång härlig frukost med nybakade frallor och färska kokta ägg och mys framför tvn hela familjen....så mysigt. Sitta och äta i lugn och ro och känna doften av nybakt....finns inget som slår det faktiskt.

Klockan nio var det dags för färd upp till Sexdrega och träff hos Inger på Kennel Micawbers där valparnas pappa Einar bor. har sagt det förut, säger det igen, Inger är en underbar uppfödare och vän! Det blev ett helt gäng timmar i glada människors lag innan vi till slut mätta i magarna och trötta i huvudet for hemåt igen.


I morse var det dags för nästa helgprojekt, start av lilla ridlägret i stallet. Det kommer bli fyra dagar av ridning och tömkörning och på onsdag ska dessutom ny sadel provas på Annie. Kommer bli fyra härliga dagar och dagen idag började superbra, ett toppenbra ridpass och en väldigt snäll och foglig snart fyraåring som fann sig i att bli tömkörd för allra första gången. Snällare häst finns inte. Finns inte att tillgå nånstans. Är så glad för varenda dag vi får med henne, älskar den hästen gränslöst mycket!


Nu är det kväll, det blir te och macka, maken har åkt till jobbet och vi andra ska inta soffläge. Imorrn är det måndag, jobbedag och ridlägerdag! 

Ha en fin vecka därute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar