måndag 3 mars 2014

Update!


Imorse for vi ner till Helsingborg jag och Mint, och ja jag ska erkänna att det var lite pirrigt i magen. 

Men, veterinären och tillika ortopeden kände och klämde och kunde konstatera att ja öm är hon men hon har inte jätteont och hon har jämn rörlighet på alla fyra benen och nervfunktionerna är kvar i kroppen på lilltösen.

Så, ingen röntgen idag. Den varken gav eller tog sa hon, slösade mer på försäkringsbolagets pengar. Istället vila i tre veckor, smärtstillande för att häva en eventuell inflammation och sen återbesök och så får vi se var vi står då. är det fortfarande som nu eller hon blir sämre så blir det röntgen.

Tyvärr sa hon att prognosen för diskbråck på en hund där bak i ländryggen är sisådär, det är ljusa prognoser om dom sitter i exempelvis halsryggen men inte bak på hunden, då kan det gå hur som helst.

Alltså, hålla tummar tassar och tår för att det går åt rätt håll. Har bokat en tid hos Sofie i Ljungby som är alternativare och kiropraktor på hund, ska se vad hon har att säga om fröken, och eventuell massage eller laser. Min egen känsla är nämligen att hela hunden är väldigt spänd....

Fick en tid på fredag, så då åker vi till Ljungby!

Imorrn åker vi och hämtar hö, och idag har Annie fått skor på alla fyra hovarna! Äntligen! 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar