torsdag 20 februari 2014

Glada tillrop...


Nu börjar det bli tomt därute i valplådan. Igår var jag och lämnade Amor på flygplatsen tillsammans med matte Nina. Det är underbart i hundvärlden, Nina och jag har haft nästan daglig kontakt sen hon ringde när valparna var 3 dagar gamla, på facebook och per telefon och i förrgår flög hon ner hit för att hämta sin kille.Det var två dagar med mat, hundprat och så var Nina med oss i stallet ett par gånger. Det är så härligt med vänner man känner det klickar på en gång! Så igår var det dags, lilleman pep till Laholm sen somnade han och hade skött sig ypperligt hela vägen ända hem till Ö-vik. Behöver jag säga att flygplatspersonalen var helt lyriska över denne fine gosse?

Han har mött katter idag och funnit sig väl tillrätta i sitt nya hem och det ska bli så kul att följa honom och matte Nina. 


Fler glada tillrop kommer från Flora och matte Maria, Flora fick ju en ny kompis i boxern Yatzy och dom blev genast kompisar! 


men skönast är ändå soffan....

Farit i veckan har ju då oxå lilla Afrodite(Jessie) och Jupiter(Hugo) gjort och så även lilla Luna som ska heta Thea. Luna for till Danmark och var snäll och söt hela vägen hem, jag har fått ett par filmer från promenader och turer i trädgården, det är så kul att se!

Alla verkar jättenöjda med sina valpar och det värmer så i mitt hjärta! Dessutom verkar alla valpar ha förstått det här med rumsrenheten, det verkar vara få olyckor inne....känns ju skönt när vi då har varit ute och gått promenader för att just få fram det där att vi gör det ute, inte inne. Att det sen faller så naturligt...

Imorrn ska familjen Everås komma och hämta sin lilla tjej och sen är dom två kvar ute i valprummet, men, med lite tur kommer en familj ner från Göteborg och tittar på lilla Juno redan imorrn. Denna lilla sockerbit till tös som är en riktig goseråtta, älskar att sitta i knäet och gosa, men ikväll när dom var inne så sprang hon glatt iväg och hämtade det jag kastade åt henne över golvet. Det kallar jag en tydlig av och på knapp, precis som det ska vara! Hon kommer att bli en härlig träningskompis!

1 kommentar:

  1. Valparna kunde inte fått en bättre start i livet än hos er! Jag tror absolut det ligger till stor grund för hur framtiden. Kram från Anna

    SvaraRadera