måndag 6 januari 2014

Härlig skogspromenad


men nej den här bilden är inte tagen idag :) den är tagen häruppe i vår hage i somras :) 

Men idag var det dags, hur länge har vi inte pratat om att vi ska ta Annie och gå upp i skogen? Trots att Matilda sa redan i somras att Annie är inga som helst problem att rida i skogen på, hon går gärna först med öronen framåt så har jag ändå dragit på det.

Frågade Sanna i stallet häromdagen om hon och Laban kunde tänka sig hänga med oss upp i skogen och gå, det är bra med en lugn ledhäst med sig....

och ja vad ska man säga. Matten är ju helt klart mer nojjig än hästen, för Annie var helt stencool...hon bara knatade på som ingenting. Inte en enda gång hon schåpade sig eller blev stissig för nåt, vi gick över gårdsplan hos Sanna, förbi den stora lastbilen som stod i garaget, upp i skogen, uppför backen, upp förbi första vindkraftverket som svischade runt öronen på henne, uppåt där ytterligare ett vindkraftverk stod uppe på kanten och lät, förbi nästa som faktiskt stod stilla, ytterligare en bit framåt for där upp en älg i skogen? och sen ytterligare ett vindkraftverk där vi gick praktiskt taget under. Inte en min hästen rörde, inte en enda gång! 

Det tog knappt en timma och jag kan säga att den som blev tröttast var oxå matten, dom där backarna i skogen dom tar......aj aj aj man inser var man INTE har muskler nånstans!

Sen idag blev det städning hos valparna, matning av hönor och så påhälsning av en tjej som lagt en kommentar i min blogg och som av alla ställen bodde på andra sidan järnvägen från där Annie står! Världen är bra liten men tänk så mycket nya vänner man hittar! 

Det är himla roligt!

I veckan blir det skolstart, avmaskning av valpar nummer ett, påbörjande av ätande av vanlig mat och så får dom komma ut i köket en tur. Öppnade åt dom igår redan men då var dom inte så sugna alls. Ska göra om det ikväll när jag lagar middag!

Önskar er alla en härlig kväll! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar