söndag 28 oktober 2012

I fullmånens sken....


Dagen idag har vi gått på nån slags moln härhemma, en utdragen suck av välbehag att vi tog det där förstapriset igår. 

Det jag är mest nöjd med är att jag lyckades hålla ihop mig själv och min prestationsångest hela programmet, tala om för mig själv att håll ihop dig! Det är ju det där med känslan, det är så viktigt att försöka hålla ihop sig själv och lägga locket på, stänga ute allt annat, befinna sig här och nu! DET lyckades vi med igår och DET är jag fantastiskt nöjd med!

Ikväll är det fullmåne, och i en tid av värk och en kropp som strejkar än hit än dit, varningsklockor som ringer att man kanske borde bromsa och ta det lite lugnare, inte lägga hela världens sorger på mina axlar,, så är det lätt att vända sig mot himlavalvet och be om den där extra energin som månen ger..Hokus pokus för dom som väljer att inte se, en källa till inspiration för den som faktiskt känner vindarna svepa från månens energier.....för hur många är det som inte sover på nätterna när det är fullmåne...? 

Dom röda cranberrydoftande ljusen härinne brinner, myssockorna är på, frosten biter i gräset utanför och den första glöggen är intagen. Det är söndag kväll och nästa vecka är det skollov! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar