lördag 1 september 2012

Hosta på både folk och fän....











Efter en tids förkylningar och hostor så börjar det släppa lite lite på oss tvåbeningar i huset. Döm om min förvåning när jag inatt vaknade av att Mint hostade som en galning? Lät mer som att hon satt nåt i halsen visserligen än att hon hade vanlig hosta men iaf. Kom ur sängen och gav henne lite filmjölk och då släppte det lite på henne. Ytterligare en omgång filmjölk en timma senare kunde vi somna om igen....däremellan hade jag funderat både på vaccination mot kennelhosta om hon var det och när dom öppnade den icke kvalificerade jourtiden i Helsingborg....

Men efter kontroll medelst ficklampa i halsen i morse så har hostan gett sig och det är bara vi tvåbeningar som har vår hosta. 

Vi har fått sett bio idag, Modig, och så har vi avnjutit en god middag på Harrys i halmstad. Jättegott! Våra nya herrar har funnit sig tillrätta idag med sina hönor, Arvid slogs kopiöst mycket med Orvar vår gamle dvärgkochintupp i morse men det lättade frampå dagen. Dom går inte gärna tillsammans men dom slåss iaf inte hela tiden heller....nu har Gunnar gått upp i stora hönehuset, Arvid är i det lilla och Orvar har fått ett eget hus i lilla huset bredvid. Alla glada nöjda, alla djur inne för natten.

Dessutom har vi fått upp stängslet i hagen idag, så fåren kan gå däruppe. Ännu ett projekt på att göra listan avbockat!

Gokväll!

2 kommentarer:

  1. wow vilken tupp - ser ut som en bodybuilder
    Önskar en fin vecka i Halland /Hella

    SvaraRadera
  2. Oj! vilka ståtliga herrar du har skaffat..så härligt med höns
    hoppas allt är väl med dig!

    Ha en fin vecka
    kram wivi

    SvaraRadera