lördag 18 augusti 2012

Lata dagar...


I morse kom vi hem efter en lat vecka på Cypern med all inclusive och allt vad det innebär, för vår del mat sola, mat sola, mat shopping sova....varenda dag i princip. Jätteskönt, jättevarmt, god mat och bra hotell med trevlig personal! 

Och mååånga katter...första kvällen satt en katt på vår trappa. Dagen efter var hon runt vår lägenhet hela dagen för att tredje dagen bara vara borta...misstänkte förlossning, hon var jäääättedräktig. Och mycket riktigt, dag fyra satt hon och jamade utanför dörren på morgonen. När hon väl fått upp oss allihopa satte hon svansen i vädret, jamade och svansade iväg, hela tiden noga med att vi var med. Där i rabatten under en hibiscus hade hon sina bebisar. Jättesöta och jättesmå....

Här hemma har det dock stundtals varit lite kaos och det är lite jobbigt att sitta på andra sidan jordklotet och favvotuppen blir rävmat, favvotackan bestämmer sig för att bli jättesjuk hux flux och tvärdör....man känner sig hjälplös och jätteledsen. Jättetrist. 

Nu är vi iaf hemma och har packat upp, fått hem alla djuren, hästarna har varit på bete, hundarna hos hundvakt. Flocken är samlad igen och gräsmattan klippt! 

Ha en härlig söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar