torsdag 26 juli 2012

Jobba undan!


Ja alla ni som läst här tidigare i sommar och mötts av gnäll gnäll gnäll vareviga dag, kan jag berätta för att just nu skiner solen på berget! Det är så underbart och jag njuter varenda liten sekund av solens varma sken som skänker hur mycket energi som helst! Plötsligt har all den energi infunnit sig som hållt sig så långt borta hela sommaren! Det är helt ljuvligt! Underbart!

Idag har jag varit jätteflitig. Började dagen med att åka till frissan i halmstad och få undan rufset. Innan avfärd fick jag slängt ut alla sängkläder och jag menar ALLA sängkläder inklusive täcken och kuddar och bäddmadrasser ut i tvättstugan och startat igång första maskinen. 

Efter frisörbesöket åkte jag till Rusta och köpte ny målarfärg till stallet, en badrumsmatta och två par nya foppatofflar till mig och dottern. Mina gamla är lite jobbiga, man känner minsta smågrus under fotsulorna :O). Ont gör det så dom får nog ha gjort sitt nu. är väl bara sådär 3 år gamla...

Hem igen och började ösa ur mer gödsel ur Annies box så nu är den tom! Sen fick den sista halvan av den lilla väggen där färgen tog slut sist sitt och så målade jag väggen i Zimones box. HELT underbart att ha det gjort klart! Känns så himla skönt! Jättenöjd med mig själv. Nu får Annies box stå och torka och vi hoppas på minimalt med regn i helgen så att dels hästarna kan vara ute och dels att marken torkar. Det är sten i botten i vissa delar av den boxen, vissa delar är nog bara just mark känns det som. Ströbädd i all ära men det blir surt i botten....

Efter det arbetspasset plus lite lunch fick jag cyklat ett pass på vår spinningcykel och styrketränat lite. 

Nöjd och glad körde jag sen ner till skåneland och hämtade hem älskade ungen min! Hon är hemma och hann inte mer än innanför dörren innan desserten var klar! Underbara ungen min, hon är så flitig. 

Nu är det kvällen, underbara kvällsolen värmde gott när jag tog på mig stövlar och gick upp i hagen och kollade av stängslet. När vi skulle äta stod där ett rådjur i hagen plötsligt och stirrade med lång hals neråt hagen på hästarna innan det lommade ner i skogen. Eftersom någon drog sönder tråden i hagen häromdagen beslutade jag mig för att kolla staket. Allting helt, inget sönder. Idag iaf. 

Ha en fin fredag därute mina vänner, i solskenet!!!!!!

1 kommentar: