söndag 10 juni 2012

Det är över!


för iår, för den här gången så är deklarationssäsongen officiellt över för min del! Ikväll gjorde jag min sista deklaration för just nu, materialet härhemma har sinat! Underbart! Helt fantastiskt underbart! 

Efter att ha börjat trött redan efter valparnas åtta veckor härhemma och vara redan trött i huvudet och i själen efter en lång trist blåsig regnig vinter så kände jag att ska detta aldrig ta slut? Funderingarna om jag faktiskt skulle orka mig igenom hela säsongen kändes en stund oövervinnerliga! 

Men nånstans hittar man energin, får upp tempot och ja allt har gått i ett rasande tempo, har dessutom haft bråkande kunder som bråkat med varandra som tagit många och väldigt långa timmar stundtals...

Men, som sagt, nu är det klart! Imorrn är det hopaplock av lite annat, det kommer in material för nån eftersläntrare till och sen ska Hanna klippa sig och jag ska träna hunden! På tisdag har jag äntligen bokat tid åt armen som hållt mig sömnlös om nätterna! har så ont så jag stundtals nästan gråter om nätterna.....NU ska det äntligen få behandling!

Hundarna ska få sitt, caféerna ska få sitt, och så har jag en del högar med annat som måste göras! Sen är det målning av stall och stärkning av boxdörrar som gäller, inhandlande av nya boxlås och lite annat smått och gott! Har beställt fler rosenbuskar av starkväxande sort som ska få pryda staketet som jag ska sätta upp mot skogen så att inte fru räv längre kan sitta och slänga sig över maten, dvs mina hönor!

Ja det finns lite att göra, men nu, nu är den äntligen över, deklarationssäsongen!

Imorrn är det måndag, äntligen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar