onsdag 23 maj 2012

In i andra andningen


Nu börjar deklarationssäsongen dra sig mot sitt slut. Bara en månad kvar ungefär. Jätteskönt. Verkligen helt underbart!

Har haft några dagars ledigt här sista veckan, det blir sådär, man håller ett jättehögt tempo och sen börjar man se slutet och då liksom tappar man farten helt. Gäller att få upp den igen och göra klart det sista bara...men i helgen satte jag spurt med det sista jättestora bokslutet innan säsongen är klar och ja det har gått rätt så bra faktiskt, inga stora grejor som behöver rättas till och stämmas av utan det har flutit på fint. Jätteskönt!

Så blev det då ingen a-provsträning imorrn och ja som det ser ut så stryker jag oss från tävlingen i Älmhult. Chili har fått ögoninflammation, ja Mint oxå men hennes försvann nästan lika fort som det kom. Chilis ena tredje ögonlock har visat sig så hon har fått ögonsalva idag och ja det är ju då vila. Man vet ju själv hur det är att ha ont i ögonen.

Innebär att det blir jobb här istället för nöjen och ja det passar väl fint. I helgen kommer Ella med familj hit, den ena valpen alltså, och hälsar på lite, ska bli jättetrevligt och vi hoppas alla ögonbaciller är borta tills dess!

Härligt väder har vi fått och det tackar vi alldeles särskilt för!

Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar