fredag 27 april 2012

Vårväder!


Hoppas ni har en riktigt härlig fredag därute! 

Det har vi haft härhemma! och framförallt vilket fantastiskt väder det har varit stundtals idag! Stundtals har det regnat haglat och åskat men däremellan har solen visat sig från sin allra finaste sida! Det har varit sååå underbart!!!!

Igår började mina tjejer rallylydnadskurs, Hanna och Mint! Hanna har länge länge velat börja träna med Mint och för att få upp kontakten inför agilitykursen så anmälde vi henne till en rallylydnadskurs som startade igång igår. 

Trots skurväder och avsaknad av regnjacka, hemma sken solen när vi åkte, så sken Hanna ikapp med den icke-befintliga solen hela träningen igenom. Hon tyckte det var sååå roligt! och båda tjejerna somnade gott igårkväll....jätteskönt!

Idag har vi städat, bakat inför valpträffen på söndag, och så har jag slängt dom vissna penséerna ute på altanen och satt dit riktiga vårblommor istället. Får se om dom något pesiga petuniorna vi köpte på åkraberga tar sig eller hur dom ser ut om nån vecka....just nu är det bara två långa pesor. 

I helgen skulle jag tävlat med Mint, igen, men hon löper fortfarande så nej, det blir inget med det. Även tävlingen i smålandsstenar har vi bokat om. Båda ställena har dock varit så gulliga så vi får behålla vår anmälan tills i sommar. jättegulligt! Istället blir det tävling nästa gång den 20 maj, vi får se vilken av hundarna som drar startlotten då...

Söndag ser jag däremot jättemycket fram emot, då kommer valparna igen, det är dags för start på valpkurs! Ska bli helt underbart roligt att träffa alla igen!!! och få pussa på dom :O).

Ha en härlig helg därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar