måndag 12 mars 2012

Påskpyssel!


Idag hade Hanna studiedag och ja vi har ju pratat i flera dagar om att vi ska göra en påskkrans men kommit till skott har vi däremot inte! Men idag när momsarna var klara så for vi ner till Tulipa och inhandlade diverse småplock till kransen. Här ovan är resultatet!!

Härligt med påsk, härligt med sol! man blir så glad för varenda liten solstråle som letar sig fram och det känns så härligt att få ta fram påskpynt och riktigt våra till det inne. Det är så ljuvligt!

Idag har ju då varit ett gudomligt väder om ni frågar mig. Nästan 10 plus och solsken hela dagen. Hästarna fick fullständigt frispel i sommarhagen och bara sprang och sprang och sprang. Underbart. Hönsen har gått och pickat på gräsmattan hela dagen och det var nästan mörkt när dom till slut föll till föga och klev upp på sina pinnar. Dom ville inte heller gå in. 

Jag och Hanna gick en långtur med vovvarna i skogen och sen har Hanna varit jätteflitig och kört motionscykel och lite styrketräning härinne medan jag förberedde middagen. Ikväll doftar det våååår och ja vi ser fram emot en lika härligt solig dag imorrn!

Ha en gokväll!

1 kommentar:

  1. Vilken fin krans!! Tycker åxå om att påska till det! Då känns det att våren är pågång! Hoppas att solen håller i sej! Tack för valptitten! /Weronicha

    SvaraRadera