lördag 25 februari 2012

Härliga vårväder!


Det fina med att få besök är att man kommer 1. upp på morgonen 2. får städat undan.

I morse fick vi gjort det sagda i rask takt och fick verkligen plockat undan och städat i valparnas lilla rum snabbt och lätt. Sånt där som man annars kan gå och plocka med länge....men nu fick vi lite effektivitet i städningen. Gött! 

På förmiddagen kom sen Karin med dotter och kikade på valparna, roligt roligt! 

Efter deras besök var det stallgöra och sen for vi iväg och gjorde vårpremiär på gräddhyllans lantcafé i Markaryd. Då är det vår! Helt ljuvligt! 

Väl hemma igen hade vinden helt mojnat och jag tog hundarna och gick upp på ängen. Mint fick lite fjärrdirigeringsövningar och Chili fick långa fina linjetag kombinerat med höger vänster. Verkar ha vilat sig i form den damen eller så tyckte hon det var vansinnigt roligt! Fint gick det iaf, duktiga flickan min! 

Tillbaka från promenixen fick Mint ytterligare lite lydnadsträning på gräsmattan, vi slipar till ettans LP nu och senare till tvåan....hon blev dock lite brydd när det plötsligt slängde sig en katt över hennes apportbock. Satt kvar bredvid mig, tittade upp på mig och tycktes undra, matte hur gör vi nu? Gick och tog apportbocken från katten och vände Mint åt andra hållet istället....Pepsi fick syn på brorsan och drog iväg genom häcken så skiten yrde kring tassarna på honom :O).

Nu är det kvällen, dags för middagslagning, hästinsläpp och lite tv...

Ha en mysig kväll!

1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!

    Så Gräddhyllan har öppnat nu?! Kan vara bra att veta när man ska tipsa alla fikasugna gäster!

    Ha nu en fortsatt fin helg!

    KRAM!

    SvaraRadera