onsdag 8 februari 2012

Hårda beslut...


Vis från fåren så har vi förstått att det är inte alltid livet går som man vill, och dom där små liven dom kan drabbas av i princip vad som helst. I några dagar så har vi insett att lille brune valpen inte var som dom andra, han lät hela tiden och han irrade mest runt i valplådan, och det blev väldigt tydligt när hans mor inte alls brydde sig om honom. Det har hon egentligen inte gjort ordentligt på hela tiden. Trots att vi har varit där och hjälpt honom att få mat så har han inte hängt med och det har fortsatt. 

Igår tog vi därför beslutet att låta lilleman somna in. Det var ett hårt beslut och tårarna flödade. Jättejobbigt. Men så är det väl så typiskt att han som var så speciell oxå var den som gick först. 

Idag är dom andra valparna en vecka precis och det är nästan på minuten en vecka sedan det hela satte igång, strax efter elva. Både mor och kvarvarande valpar mår toppen och valparna har nästan dubblat sin storlek! Nu kryper dom mer omkring än hasar får jag säga, det har gått enormt kvickt!

Nästa helg kommer valpköparna för att titta på sina små telningar, är du intresserad av en valp, så tveka inte höra av dig! vi har en hane och två tikar kvar att tinga!

3 kommentarer:

  1. Oj! vad jobbigt vännen! Tänker på er!


    varma kramar
    wivi

    SvaraRadera
  2. Men lille vännen...han var ju så fin. Tyvärr är det naturens gång.
    Varma kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det var inget lätt beslut....men som du säger...naturens gång...

      Radera