tisdag 24 januari 2012

Vackert vinterväder...


Jag älskar dessa vackra vinterdagar! Helt underbart soligt väder, hönsen solbadar vid husväggen och hästarna står och nästan sover och gottar sig i solskenet nere i hagen! DET ger energi! Mängder av energi!

Har gjort löner, fått in en ny kund som jag hjälpte med lite papper, mailat och fixat och rensat papper för glatta livet...blir en bra sophög med papper varenda dag när man producerar så mycket papper som jag gör....ja slänger ju inte kundernas papper då utan mest komihåglappar och kuvert och sånt...blir alltid en bra hög av nån anledning. 

Så nu känns det som om man är i fas igen, det är en hektiskt månad januari och det är faktiskt lika härligt varje år att ha en ny säsong framför sig, även om det är lika skönt när den är slut sen.

Valparna låter vänta på sig, ännu så länge är tempen jämn och uppe, så ännu är det inte dags. Nu känns det ju ändå som om man kan hålla sig lite lugn, det är inte hela världen om dom skulle bestämma sig för att titta ut nu. Det är bra om dom väntar ett par dagar till men nu är det ändå okej om dom kommer!

Är du intresserad? Ring 0730846220 043053240 el ulrica.jurbyran@telia.com
Välkommen!

1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!

    Tyvärr har vi inte kompost galler...vad spännande att det snart är dags...

    Jag bakade chokladmuffins med philadelphiafyllning!

    KRAM!

    SvaraRadera