torsdag 12 januari 2012

Det går mot ljusare tider....


Ja nu går det mot ljusare tider! Idag trots att det var mulet och blåsväder och regn ute så klockan halv fem var det inte helt mörkt! DET är helt underbart!!!! Bara den där lilla lilla stunden gör så himla mycket!

Blåsten idag var vidrig, jag blir så irriterad och så trött på all blåst, det har blåst nästan konstant sen slutet av november nu...såå tråkigt! Allting som blåser iväg, dörrar som står och slår och det rycker och sliter i hela huset. nej nu vill vi ha antingen härligt vinterväder eller vår! Går bra precis lika vilket som! Bara vi slipper gråväder och regn, lääääääääääääääääääänge!

Ja här har vi då flutit in i deklarationssäsong igen, det knåpas ihop kontrolluppgifter och körs bokföring för glatta livet. Samtidigt står jag och gör en del avvägningar för och emot i mitt liv just nu, när vägen som innan var solklar och rak plötsligt tar en helt annan riktning och man känner att det bara sliter ut och tar energi, man trivs inte utan bara går och funderar, så kanske man ska välja en annan väg? Speciellt när man känner att man lär nog aldrig komma ur den där nerförsbacken, inte sålänge man känner att vart man än vänder sig så går man i motvind........

Nåväl, vi tar en dag i sänder, nu är det bara 3 veckor kvar tills valpning!1 kommentar: