lördag 24 december 2011

Jul jul goa jul!!!!!


Finns det nåt goare än den där allra första biten julskinkan man äter dagen före julafton? Iår har vi hittat en särdeles god skinka som vi inhandlat på City gross i Helsingborg, jättegod!!!! Maken kokade den enligt konstens alla regler igårkväll, själv fixade jag köttbullar och risgrynsgröt och sen åt vi...skinka gröt och köttbullar....mumma!

Julafton iår har varit precis sådär härligt lugn och stillsam som jag vill att julen vill vara...som barn flög jag som en skållad råtta hela julafton och ja numera är vi helst hemmavid...blev så glad första julen vi firade tillsammans jag och maken och han sa att han bara ville vara hemma...jätteskönt!

Så idag blev det stalltjänst på morgonen, underbart väder, dock inte så underbart halv åtta i morse, då spöregnade det! Kände NEJ vilken trist julafton det blir! Men två timmar senare sken solen från en klarblå himmel. Alltså, stalltjänst, hönsen är verkligen igång med sitt värpande, två ägg idag, fyra igår! Heja!
Dom har ju oxå fått go mat sista dagarna, dom har ju fått äta rester sen kalaset i tisdags och först idag har dom nästan ätit upp allt...

Vid middagstid gjorde vi jansson och kokte ägg, en snabbrunda med vovvarna och en dusch. Sen kom svärföräldrarna på fika, och lagom tills kalle kom mina föräldrar. Sen har vi ätit gott, sett på tv, hästarna fick go julmat i sitt betfor, julklapparna har vi öppnat och Hanna fick dels nya ridkängor med tillhörande chaps, svarta apsnygga! och så fick hon ett PS3 av maken! Hon blev lite fundersam först, vad i all världen är det???? 

Ja gissa om mor ska köpa träningspaketen till den! Här ska tränas zumba!!!!!!! 

Själv fick jag jättefina julklappar, en ny dataskärm av maken, så nu ser jag precis allt på skärmen..den gamla vet jag inte om den var på väg att lägga av, den vibrerade emellanåt...och så fick jag en ny trådlös mus oxå. Perfa!

Fortsatt på helgen blir det inte mycket vettigt gjort kan jag säga, nästa vecka jobbar maken så då lär jag oxå jobba och så ska vi få in lite hundträning oxå! Tävlingskalendern är synkad med min egen, så nu ska det tränas!

Ha en fortsatt go helg mina vänner!

1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!

    God fortsättning på julen!!!
    Vad skönt ni verkar ha haft det!

    Idag blir en slappardag för oss...bara vara hemma och mysa och lukta på hyacinterna..*hihi*..., så barnen hinner med alla sina julklappar(!) och jag hinner läsa och laga god mat och plocka bland snören och lådor och annat spännande(!!).

    Stor kram Mariette

    SvaraRadera