söndag 25 december 2011

Idag brinner en låga....


i köket idag har vi tänt ett ljus för min älskade morfar, det är 17 år sen han dog idag men trots att tiden läker såren så saknar jag honom ännu....det finns så mycket jag önskar han fick uppleva, vara med om. Han hade varit stolt över sitt barnbarnsbarn, han hade älskat att komma ut till oss i skogen och bara vara....ja jag saknar honom verkligen!

Idag är det stora innesittar och småätardagen...vi har städat undan och fått dammsugit upp det värsta på golvet, toagolvet såg ut som ett halmgolv i morse? måste ha gått in där igårkväll efter kvällsfodringen och haft halm i byxvecken...hihi. Disken är bortstädad och playstation är uppmonterad! Dottern och maken är redan igång och har varit sen igårkväll, själv ska jag duscha, sen ska jag oxå bänka mig!

Ha en härlig juldag allihopa, trots busväder!

2 kommentarer:

  1. En helg som denna saknar man sin goa, runda morfar, som skrattade lika hjärtligt som barnen åt Kalles jul, även om han sett det VARJE år sedan starten.

    Kram

    SvaraRadera
  2. En god fortättning på julen till dig med, vännen. Nej, Nettan har ingen nätbutik, hon säljer lite rökelse och annat i sin lokal där hon ger massage och healing.
    Kram!

    SvaraRadera