onsdag 16 november 2011

Tänk dig att man kommer hem ...


med ett något blåslaget barn dessutom som är allmänt mör efter att ha landat på hela sidan - pang! - från sin häst...


har varit i Helsingborg förut idag och har ögonlyst Chili - med godkänt resultat! - och vaccinerat katter - kissade i låddan på vägen hem, ack vad det stank!!!!


Lite trött därav...


så kommer man hem, ber sin make om hjälp med att lasta av hästen eftersom dottern är rätt yr i mössan...japp jag kommer älskling! Två sekunder senare står han på gårdsplan, följer med ner med hästen och när man sen kommer in har han både hängt upp tvätten, lagt in en massa torr tvätt OCH förberett middagen...


Är man bortskämd eller är man bortskämd? Jag har världens absolut bästaste make!!!!!


Imorrn har jag en känsla att åtminstone en av oss sitter i soffan mör och blåfärgad.....men hon kom iaf upp på sin häst igen och var lika glad för det, om än lite naggad i kanten....hästen blev rädd för en snickrande snickare och en lampa som svepte i taket och ja vad ska man säga, det bor inte nåt elakt i den hästen, hon stannade en bit bort och tittade liksom för att undra, men hallå Hanna, vart tog du vägen????? När Hanna sen kom upp genomled hon både snickrande och bankande och travade runt med sin lilla matte som om inget hänt! GULDHÄST!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar