fredag 25 november 2011

Snart är det dags!




det är fredag kväll och det blåser och regnar ute. Nog är man rätt trött på all regn och rusk nu....men vi har ändå haft en fin höst. till skillnad från slutet på sommaren.




Igårkväll var det Annies tur att bli dålig i magen. Hon vankade av och an, skrapade och la sig ner, vi gick med henne, vi borstade magen för cirkulationen och vi masserade magen på henne...hela familjen var med nere i stallet och pysslade med vår prinsessa.




Halv ett i natt hade det släppt och en väldigt trött Annie ställde sig för att sova vilandes på ena benet...hon var trött...




Idag har damerna varit ute, hovslagaren har varit här, vi har fått gjort vårjobb i form av byte av stolpar, gubben har varit på tippen med ett lass och ja hovis har varit här och vi har varit och veckohandlat.




Har dessutom gett hästarna en kur med uppblött betfor, bvitamin i form av jäst och morötter...lite vitlökspulver och lite linfrö som garnish. Det ska vara bra för magen och hjälpa till Vitlök och morötter är dessutom maskutjagande. Har beställt maskmedel av vetten oxå, kommer på måndag. Känns som om vi iaf har gjort vad vi kan för att förebygga fler magproblem...




Ja nu är det snart dags, Peppzi var och kollade sina ögon igår och fick uppdaterat sin testikelstatus så nu kör vi! På söndag åker vi till Växjö och tränar och kollar då av hur läget ligger, på tisdag åker vi till Öland och lämnar Chili! Hon får vara där ett tag så får vi hoppas det tar sig!




Det blir garanterat spännande!




Ja här i huset har vi ju redan satt upp ljusstakar och sånt inför söndag, det är skönt med lite ljus! En månad till sen vänder det igen! Det blir ljusare!




Nu har jag startat igång en hemsida igen, www.123minsida.se/luckylairs. Gå in och kika! Jag delger där mina tankar runt både den lilla avel vi står i startgroparna för om min idé om hundträning, välkomna!




Ha nu en riktigt skön helg, det ska vi ha!




1 kommentar:

  1. Önskar en trevlig första advent till Er på Lyckeby Gård
    /Hella

    SvaraRadera