fredag 28 oktober 2011

Nu är det höst på riktigt!


Idag kände man att det var höst på riktigt när man gick ut på eftermiddagen...vi var och handlade jag och Hanna och när vi kom ut var det halvmörkt??? började fundera på vad klockan egentligen var...halv tre!!!!!!


Sen när vi kom hem och hade packat in maten, städat av huset i en hast, har man en ängel som hjälper till så går det fort, hon packade in maten, vattnade blommorna och skurade golvet, så gick jag ner och mockade hos hästarna, åkte ner till fåren och gav dom kraftfoder, sen när det var dags för hundarna att gå ut en promenix så var det halvmörkt redan! Tio i sex!


Tog iaf tjejerna och gick ut, det var ett stilla duggregn ute och alldeles alldeles tyst...helt underbart...Båda tjejerna fick dessutom varsitt pass lydnad ute på gräsmattan, den ena fick jobba, den andra fick ligga plats....


Körde Chili genom ettan, Mint genom tvåan...det enda momentet Mint inte har är apporteringen, det blir vinterns agenda. Jag får inte till det riktigt, och så tränar jag ett slag, sen ger jag upp en stund, sen tränar jag en stund och så håller det på så. I vinter har Hanna lovat hjälpa mig, vi börjar om från början. Hanna brukar vara full av inspirerande idéer så jag är helt övertygad om att vi löser det! Hur svårt kan det vara?


Fick faktiskt kört igenom Mint på brukshundklubben igårkväll oxå, det som är så skönt med henne är att hon är fokuserad på mig och ingen annan....gött!


Ja så idag fick vi iaf handlat till Hannas party på söndag. Ska bli Halloweenparty då, får se var jag ska gömma mig iår....förra året satt jag i datahörnan mest hela kvällen och drack kaffe...


Nu är det kvällen, god middag och mys i soffan med allra bästaste sambon!


Ha en go helg!


1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!

    Inte behövde du väl gömma dig i datahörnan...*ler*...

    Det lät som att du hade en hjälpsam tjej där...skurade golv och allt, härligt!!!
    Olivia kommer jättegärna på söndag!

    Vi ses!

    Kram Mariette

    SvaraRadera