fredag 7 oktober 2011

Fredagsmys!


Idag har varit en härlig dag, gick och la mig imorse när Hanna hade åkt och sen låg vi och drog oss en timma innan vi slog slag i saken och åkte ner till Helsingborg på en fredagsmystur. Bara sambon och jag. Så mysigt! Pratade om det på vägen ner hur lyckligt lottade vi är, vi kan bara bestämma oss dagen innan, ingen som vi måste anpassa oss efter, dessutom stort barn som klarar sig själv när hon kommer hem. Det är ljuvligt!


Vi gick där och strosade, var på nya Ikea därnere och köpte lite saker sen gick vi in på nya Väla, köpte kläder, jag köpte mig ett par ruggigt snygga svarta pumps med lite större klack på, köpte lite prylar till kransar på Panduro, och så åt vi lunch i lugn och ro på nya restaurangdelen. Helmysigt!


Väl hemma sen så blev det kaffe och öronmärkning av får innan Anna kom och hämtade en av bagglammen. Vi passade på att dela på fåren oxå och märkte att en av tackorna hade fått blodöra så det blev ett snabbt samtal till veterinären oxå...


Nu i kväll har vi suttit i soffan och slappat jag och gubben, Hanna har varit på disco!


Imorrn blir det sova länge, god mat, vi ska ta av öronmärket på tackan och ja sen ska vi fira lördag. Underbar helg, underbart härligt lugn helg, ingenting inplanerat! Jätteskönt!


Ha en underbar helg mina vänner och så säger vi


GRATTIS HANNA OCH WHISKEY SOM IDAG BLEV PROVBÄST PÅ PROVET I BOLLEBYGD! HIPP HURRA FY FASEN VAD NI ÄR BRA!!!!!!!!!


STORA GRATTISKRAMAR FRÅN ERA TRÄNINGSKOMPISAR!!!!!

2 kommentarer:

  1. Ja Hanna och hundarna är jag mäkta imponerad av..men vilken underbar dag att bara sticka iväg själv såg jag fram emot mannens lediga fredag som inte va rolig diskbrocket spökade..huamig.....men vi håller på att nöta in rutan och de va ju roligare förståss thihi...

    Ha en skön helg vännen!
    kram wivi

    Tack söta för din ord när man behövde dom som mest...<3

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är tack vare all träningshjälp vi fått av er :)
    //Hanna

    SvaraRadera