onsdag 7 september 2011

Träning!


Ikväll har vi tränat uppe i sumpen igen. Tanken har varit hela veckan att ge mig ut och träna dirigering, jag har en väldigt färdig och väldigt precis plan men nånstans tappade jag tråden i lördags? Nu är det banne mig dags att ta tag i den där dirigeringsträningen! Ikväll blev det iaf sök och ojdå vad tydligt det blev att Chili ska till att löpa! En ny tik var med och tränade och då kom det där greeeeedy fejset fram på Chili! Hon for iväg som en skållad råtta en gång men fick stoppat henne! Sååå tydligt! Hon blängde med hela ansiktet och sen stack hon! Nu stod vi fyra på rad och väldigt nära, men iaf. Glad sånt händer hemma och inte på prov!


Söker gör hon iaf fint men hon var som sagt distraherad idag, märktes tydligt, men hon var ute på djupet och letade oxå vi hade lagt ett väldigt stort sök idag.


Efter söket körde vi markeringar och dom löste hon galant! Det jag måste träna på där är dels 1. att ha godis med mig ut, 2. varför? jo för att 3. kunna belöna hunden när hon faktiskt kommer däruteifrån under arbete...DET är hon usel på!


I veckan har jag annars blivit påmind om hur ungar faktiskt är elakt funtade. Min dotter har jag alltid alltid alltid putat i att ALLA ska vara med och leka, ALLA ska FÅ vara med och man kallar inte folk saker, man hånar inte människor, man mobbas inte! Hanna har ALLTID följt detta och varit väldigt mån om alla och har alltid fått beröm av dagisfröknar och skolfröknar för detta.


Nu helt plötsligt stod hon själv i rampen och blev RETAD! Ja inte är det första gången, dom har en unge på skolan som är hemsk och som har retat henne för än det ena än det andra men ändå triviala saker! Nu hade han kommit på att hon har hår under armarna, två pytteyttesmå hårstrån! Fasen vad förbannad man blir! Undertecknad stegade därför med väldigt tunga steg in i skolan idag arg som ett BI! Tog det med fröken PRONTO! och blev lovad att det skulle rapporteras om det hände igen!


Ungar kan vara förbaskat elaka och vansinnigt själviska! USCH! Påminner om när jag själv gick i skolan och pojkarna blev varse om att dom var just pojkar. FY!

3 kommentarer:

  1. Bra att du tog upp det direkt, å gick till skolan direkt. Kram söta du <3

    SvaraRadera
  2. Roligt få komma till dig och träna på superbra marker.

    SvaraRadera
  3. Hon har tur som har dig till mamma <3

    SvaraRadera