onsdag 28 september 2011

Kranskurs!

Ikväll har jag gjort nåt riktigt roligt! I alla år har jag velat lära mig göra kransar! jag som alltid arbetar med papper känner ju verkligen att jag gärna gör nåt med händerna när jag är ledig...och har ju sett alla dessa rara kreationer som fyller hyllorna på höst och vinter mestadels men aldrig nånsin kommit till skott!

När jag såg att Tulipa härnere i byn skulle ha kranskurs så behövde jag därför inte ens 2 sekunder för att bestämma mig! Klart jag skulle vara med!

Sagt och gjort, ikväll var det time! Och sååå roligt! Fick gjort två dörrkransar och ett hjärta som nu pryder vår ytterdörr. En av kransarna ska få åka till mormor och en till svärmor. Hoppas dom blir glada :O).

Känns lite som balsam för själen!

En annan sak som är balsam för själen är mina motionsrundor, idag sprang jag 4 km rundan igen! Härligt som attan! Det och styrketräning, känner redan hur kroppen börjar vakna! Mötte ju Mona på tävlingen i Slöinge och Mona är kostrådgivare och tävlar i bodybuilding själv. och ja man sitter ju och pladdrar om ditten och datten och ja vi kom ju in på det där med vår egen tvåbenta träning. Omega 3 och omega 6 inhandlades och dosen kortison halverades. Äter inga mängder innan men iaf. Det är skönt att slippa stoppa i sig denna medicin som både alstrar fett och nöter sönder skelettet! Jätteskönt!

Nu är jag piggare, orkar mer, har fått upp flåset ordentligt och ser FRAM emot att få tillbaka mitt vältränade ego jag hade innan jag blev sjuk :O).

Kram på er alla!!!!!

1 kommentar:

  1. Hej Ulrika!

    Tack själv för igår!!!

    Klart vi säljer kransstommar!

    KRAM!

    SvaraRadera