fredag 16 september 2011

Höstkvälll!



Underbara höstkvällar, vad vackert det är ute! Hög klar luft och en himmel som är alldeles rosa!



ja slutet av denna veckan blev väl sådär, vi skulle hämta några hönor igår och hundmat på vägen hem och lagom till hundmaten började min sk oljelampa lysa igen...den som pep till för ett par veckor sen bara för att slockna lika kvickt igen...



Men nu var det alltså dags. Bara en liten bit när vi hade hämtat maten så fick vi stanna och ringa Lasse, Hannas man, som kom och bogserade bilen hem till dom och så fick vi fortsätta färden med deras bil hem. Tack gode gud för vänner!



I morse blev det samtal till Motorhalland och färd för bilen via bärgare ditner.....tydligen är det ett fel på passat som är rätt vanligt som dom är rätt så säkra på att det är...vi hoppas på det så det inte blir dyrare....Hoppas hoppas!



Jag har ju iaf världens absolut bästa sambo som efter att jag hade legat vaken nästan hela natten och grunnat när han kom hem först fixade så vi fick lämnat tillbaka bilen och sen faktiskt orkade lyssna och orkade vara lugnande, det ordnar sig älskling....bättre sambo finns inte!



Idag har varit en härlig dag med vackert väder! Har fått jobbat en hel del, har fått in lite fler kunder och har ett jämnt flyt i jobbet, det är såå skönt, så jag har rensat undan och stämt av en del idag, jättegott! Men har pausat i solen med en kaffekopp ett par gånger...



Ikväll har jag varit ute och vallat med Mint en runda, hagen upp och ner och upp och ner, det går lite väl fort men det går fint. Tackorna ett par av dom är fortfarande väldigt griniga men även det går framåt.



Sen fick Chili ett pass lydnad, ställanden under gång och lite stoppsignal och dirigering, gick kanon!


Nu är alla trötta glada och fredagsmysiga! Ljusen är tända, har jag förrästen berättat om rummet härute som vi renoverade? stora rummet innanför ytterdörren där vi tidigare hade ett sk barnrum och skrivborden, kändes som två sockerbitar med en soffa mitt i som ingen satt i.


Nu har vi tagit bort det rummet, öppnat upp, svart matta, vita tapeter, en svart soffa med divan och så har vi fått ett underbart skåp från svärmor och svärfar, jag äääälskar ju gamla möbler, dom har personlighet! På det har jag ställt två skålar med flytljus...det har istället för att vara ett rum som bara kändes fel blivit ett helt underbart rum, helt annorlunda och sååå mycket bättre!


Här ska vi ha en väldigt lugn och skön helg, hanna lär tillbringa en stor del av tiden i stallet och jag ska försöka vara ute i solen och dessutom få jobbat lite.



Ha en riktigt skön helg därute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar