fredag 17 juni 2011

Teatime!


Den här lilla blandningen mina vänner är bland det godaste jag har smakat. Bilden är ifrån Tea Palace i London och blandningen heter Immune Boost! Sambon hade det med sig hem från London förra veckan, gooooottttt!!!!!! Helt jäkla underbart jättegott! Kanske är det den boosten som gjorde att jag har sluppit Hannas förkylning! Extraglad blev jag när jag kunde beställa mer på nätet sen när påsen tar slut. Heja heja! Ni hittar tea palace på www.teapalace.co.uk

Idag insåg jag nåt som gjorde mig väldigt väldigt glad! jag har ju börjat motionera, ta min motion på allvar .....häromveckan fick jag på mig ett par byxor som jag beställde med tryck på för ungefär ett år sen och dom booorde ha passat då men se det gjorde dom inte! Dom fastnade på höfterna.....men nu så! Nu gick dom på! Åh så glad jag blev!

Det är inte mycket jag egentligen har rört på mig men jag har ökat på passen gång för gång, kör kondition och styrka och känner mig jätteduktig. Och idag insåg jag att hallå, där är en mage i spegeln med muskler på! Fånigt för vissa men gudars så glad jag blev!!!!!!!

Så min egoboost som Hanna skrev fem fina om är fem fina till min kropp som börjar ta form igen! heja mig säger jag bara!

I helgen har vi inget planerat faktiskt mer än jaktträning med Hanna o Lasse imorrn, ska bli sååå roligt !

Ha en go helg allihopa!!!!!

1 kommentar: