fredag 10 juni 2011

Sommarlov!!!!!

Ja så var det då äntligen dags! Det är sommarlov! 10 långa härliga veckor fyllda med sova sommar sol och bad! Härlig vila och ja framförallt härliga timmar i stallet!

Det första Hanna gjorde idag efter avslutningen var att fullständigt hoppa ur sina kläder från skolan och ner i ridbyxorna, ner i soffan för en sk halvhalt, dvs vila, medan mor drack kaffe, hann knappt äta frukost i morse och sen ner till stallet och ut på Zimone. Idag har Hanna börjat träna på det dressyr program hon ska rida hos Catrin för domare Britt Hammar den 21 juni. Gick kanon och dom nyinköpta konorna med bokstäver på passade utmärkt!

Hela veckan har varit slutknåpande av deklarationer, blev klar häromdagen med alla förutom ett par eftersläntrare, dessutom har jag fått klippt gräset, rensat en massa ogräs, fyllt sommarurnorna med blommor, slängt en del skräp, tvättat sängkläder och soffklädsel....det enda som är kvar nu är egentligen akvariefisken som ska flytta ut men det bär mig emot lite. Men måste dock göras snart för akvariet ser eländigt ut minst sagt.

Ikväll bär det av till Oskarström för träning med Mint och kvällsmat hos Camilla, ska bli sååå trevligt! Mint har avsiktligt fått vila hela veckan efter helgen, vi har dock kört motion istället, igår var vi ute och cyklade nästan en mil och idag blev det lilla rundan...jätteskönt!

Så allihopa där ute ha ett riktigt härligt sommarlov!!!!!


1 kommentar:

  1. Va kul att se att dom passar så fint ihop!tänk vilket underbart sommarlov med egen häst är inte de nästan alla flickors dröm..här går allt på halvfart..tycker ordet cancer för följer mig..först mamma som är helt frisk nu sedan pappa som du vet och nu svärmor som op bort hela bröstet i dag...mitt i alltihop blir de studenten nästa vecka och bal...buuurrr inte alls mycket...men jag har mina hjälpare med mig
    så jag vilar mig med att träna chivas och jädra va laddad han är när han har vilat några dagar kanske ska göra så haha..
    ha en underbar helg!
    kram wivi

    SvaraRadera