måndag 9 maj 2011

Underbar måndagmorgon!



Gomorron därute! Här skiner solen, det är en härlig måndagmorgon!
I helgen har vi gjort klart rabatterna, den första lilla avlånga blev klar för nån vecka sen, den runda igår! Buskarna som stod i den runda rabatten har tillsammans med solcellslampor fått flytta upp till stenmuren vid hönshuset och pryder där sin plats!

I nya rabatten blev det rosor, en klematis som ska klättra uppför stolpen, lammöron, höstanemoner, en engelsk vallmo och lite marktäckare. Kommer att bli superfint! Hoppas jag :O)

Idag har jag gjort en rivstart, jag har satt igång pannan, satt igång en maskin tvätt, kört igång diskmaskinen, satt ett bröd i brödmaskinen, bakat muffins, hönsen är ute och ligger redan och sandbadar i skuggan, kycklingarna har fått mat, hästarna har fått frukost, men Annie hon sover ännu :O).

Ha en riktigt härlig dag, det är måndag, nu kör vi!

2 kommentarer:

  1. uppe på berget9 maj 2011 kl. 12:25

    oj så gott man sover - och vilken energi du har
    ha en bra vecka i solskenet

    SvaraRadera
  2. Visst är det underbart med såna dagar!? När man vaknar full av energi och dessutom har tid till sitt förfogande att få något gjort! Tyvärr händer det mig alldeles för sällan :-( Är ju alltid uppe tidigt, och faktiskt rätt ofta sugen på att sätta igång med nåt - men när man kommer hem från jobbet blir det oftast inte mycket av det...

    Så fint det blev i rabatten! Och så småningom vill vi gärna se alla blommorna :-)

    Kram

    SvaraRadera