onsdag 18 maj 2011

Spännande kurser!

Idag har vi varit på en suveränt rolig och väldigt väldigt nyttig kurs! Kurs i tema gruppmoment!

Hur många av oss tränar platsliggning och då menar jag tränar i samma bemärkelse som vi tränar ALLA andra moment? Oftast blir det *vi ställer upp för en platsliggning* och så gör man en platsliggning och så är det bra med det. Det får liksom gå som det går. Sen står man på tävling och känner att hujeda hur ska detta gå????

Jag blev därför jätteglad när Jenny på www.vovpedagogik.se annonserade ut att hon skulle ha en kurs i tema gruppmoment! Suveränt!

Första gången missade vi tyvärr men idag fick vi först en snabb genomgång av förra gången och sen tränade vi! För Mints del handlar det om att skapa trygghet trots störningar, att hon ska känna sig trygg även i situationer där det händer saker....sånt där är ju superviktigt.

Efter vår egen träning fick vi agera statister till dom andra och även där var ju träningen guld värd, alla agerar ju störning åt varandra genom att gå fram och belöna, gå och gömma sig, komma tillbaka osv.....JÄTTENYTTIGT!!!!

Nu ikväll efter Hannas ridning har vi börjat packa inför nästa event, torsdagens och fredagens kurs för Roger Philips och Simon Hansell, den går av stapeln uppe hos Birgitta i Moheda och det ska bli riktigt riktigt spännande! Vi hoppas på fint väder och många nya inputs!

Tjing!

1 kommentar: