söndag 3 april 2011

Vem behöver gym när det finns ströbädd?


Nog är det ett väldigt säkert vårtecken alltid när ströbäddarna ska ut...iår har vi haft färre tackor, inga lamm och dessutom har tackorna varit ute väldigt mycket mera än förra vintern så ströbädden iår känns inte så tung som förra året, dessutom har jag bara en enda box att mocka ut....deeet är skönt! Men det tar på krafterna! Tre lass sen orkar inte kroppen mer den dagen och då har man lyft gödsel i ungefär en och en halv timma...Flisa kom in i boxen och hjälpte mig äta upp den lösa halmen som ligger kvar i en stor del av boxen, ska sägas att vi har bara behövt hälften så mycket halm under vintern oxå som förra vintern. Det här med sen lamning är nåt jag ska fortsätta med....det är jätteskönt!


Igår hade vi kalas för Hanna, hela familjen var här, sammanlagt var vi 15 pers och då kom inte grannarna, Lena hade ju blivit sjuk stackarn! Men det var fullt hus, god mat, god tårta, tack mamma! och goa skratt! Ett helt perfekt kalas och sen kom det fina vädret ovanpå det! Helt ljuvligt! Hon fick perfekta presenter, hon fick presentkort på Horse Farm, presentkort på leksaksaffären i Laholm, pengar, ett frisörhuvud och ett superfint halsband av mormor och morfar. En toppendag.


Idag har jag då gjort morotskaka till Hannas jakthelg, tagit in skräpved, bra med ved man kan trampa sönder och kört dynga! Gräset kommer på gräsmattan och man känner att det faktiskt är vår på väg!!!!!


Ha det!

2 kommentarer:

  1. Å, vad underbart att läsa det du berättar... Ja den vardagliga motionen är inte så dum ibland.

    Kram söta du...
    Lilitha

    SvaraRadera