lördag 16 april 2011

Underbara lördag!


Foto på Nina från förra våren, foto Pernilla Abrahamsson



Hej på er därute!


Vilken härlig lördag det har varit! ja jag vet att det har regnat!


Men vad gör det när man har världens bästa vänner?


Idag jobbade gubben och det var sovmorgon....Hanna skulle väcka mig när hon vaknade jag tänkte hon vaknar väl runt halv nio nio....tjugo över sju satt där nån på sängen, mamma vakna! Men mamman vände sig om och somnade om en stund till...åtta klev jag ur sängen, förvånansvärt pigg! Skönt!


Gick ut med hundarna, gick ner och släppte ut fåren, vargfobi som sagt, släppte ut hönsen och gick in och satte på kaffe, hostade upp dagens dos med slem, äckligt! sååå trött på det nu och gjorde frukost.


Halv tio satte vi oss i bilen bara för att stanna nere vid fårhagen...fåren stod formerade i grupp som dom brukar göra när det är vallning på G...ja ni kan ju gissa vad jag tänkte...stannade bilen och gick ut till fåren och stod där länge länge...


Lite sena begav vi oss till först lilla böslid för att lämna pelargonsällskapets pärmar...där skulle man köpt plantor idag! Blommor och perenner i mängder!


Sen vidare till Shell och tankade och köpte varsin jättestor kanelbulle!


och så upp till Pernilla på gångemad, där vi köpte Paula och Nina! Lämnade tuppen Tarzan, vi fikade, vi fick lunch, vi gjorde deklarationer och vi kollade får....det blir två tackor med lamm till därifrån i vår, Pernilla har så fina får! och så ska vi ha en renrasig gotlandsbagge till dom, eller möjligen en blandning! Jag tror det blir bra!


Sen åkte vi ner till mamma och fikade och jag gick en långtur neråt havet med hundarna! Sååå skönt!


Hanna fick pengar till godis av mormor och sen ikväll har jag vunnit en auktion på tradera med transportskydd!


På det hela taget en helt ljuvlig lördag!


Tjingeling!

1 kommentar: