söndag 27 mars 2011

Sommartid välkommen, vintertid, vi syns till hösten!


I helgen har vi fått sommartid i vårt avlånga land och jag som normalt sett har väldans svårt för den omställningen på det hållet kom ur sängen i ottan idag...vet inte helt vad som hände men å andra sidan har jag lagt mig jättetidigt sista kvällarna så nånstans måste man ju bli utsövd...


Ja sista veckan här har varit ingenting kan man säga...sängliggandes, sovandes, görandes det absolut mest akuta i jobbväg, gått promenader med hundarna, har tränat lite lydnad med Mint och kört lite fågel med Chili bland annat en stor trut som hon tog jättefint. Det sitter fortfarande lite trögt det där med greppet men det kommer mer och mer och truten tog hon snyggt efter att först ha försökt ta den i vingen och tappat den så såg hon ut som att skit! ah jag tar den så greppade hon hela pippin och vid nästa övning så tog hon den supersnyggt! Så det ska nog sätta sig vad det lider helt utan problem!


Idag har jag varit och hämtat två supersnygga täcken i Hässleholm hos Broderima hästsport, två goa impregnerade täcken med gott varmt foder i och med namnen broderade på täckena. Jättesnygga!


Hanna behöver nåt roligt till sin födelsedag, hon har ju åkt på flunsan hon oxå...som sagt jag vill aldrig mera ha sån flunsa.................aldrig! Så onödigt att få hit det så man kan kräkas.


Den här veckan var ju tänkt att jag skulle börja lyfta ut ströbäddar för att kunna göra ordning i stallet men först kom flunsan och sen kom snön....så det får bli nästa veckas arbete istället!


Ha en go vecka mina vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar