onsdag 9 mars 2011

Förkylt!

Ja så blev det min tur att bli förkyld då iaf. Hade sååå hoppats slippa detta otyg. Snörvel snörvel, ögon som rinner, näsa som rinner och så nyser man stup i ett. Det där med att vara lite försynt förkyld har aldrig nånsin varit min grej. Låter lite som en trumpet när jag är förkyld och går med en hel hög med näsdukar i ständigt följe. Hemskt.

Det jag nog tycker är värst med att vara sjuk på äldre dagar är att jag kan inte fungera som vanligt! Allting är jobbigt och naturligtvis så inträffar förkylningarna precis när dom inte borde inträffa alls! Idag skulle jag varit hos Pernilla och lämnat en hög med ägg för kläckning men jag har inte lust att köra dit och jag tror hon ännu mindre vill ha dit en genomförkyld människa som knappt kan prata.....usch nej. Får bli på söndag istället.

På söndag ska jag och Frida träna på ön. Flyttar mig hemifrån mina egna marker, ut på öns lite mer nya och outforskade med lite annan terräng, det blir bra! Där ska jag börja med dirigeringen igen tänkte jag, orden sitter ju men att så att säga befästa det på annan plats. Det är det Chili behöver nu.

Chili ja. Har beställt tid åt vaccination åt mina flickor, hade tänkt åka ner till distriktet med dom men nej det får bli helsingborg iaf. Så får det bli. Samma personal samma folk. Det är bra. Majbritt har kollat lite ang Chili och hennes löp och troligen låter det mest som att hon inte är skendräktig utan mer har väldigt ont av den höga progesteronhalten i slutet av löpet och att hon därför inte löper någon risk att genomgå en dräktighet. Så nu i vår är det meriter som gäller på henne och till hösten ska vi se om vi har funnit en bra hane till henne! Det blir kanoners!

Torsdag fredag nu blir vila bort förkylning, jobba det jag orkar och gå rundor med hundarna.....

Ha ett gott veckoslut mina vänner!

2 kommentarer: