söndag 6 februari 2011

Vårlökar på väg upp ur rabatten!

Idag när vi kom ur sängen så jo snön har gått iväg lite mer inatt igen! Det är så skönt! Snart kan man gå på vägarna utan att halka omkring! Igår var jag ute med hundarna i skogen en långtur och stundtals kan man gå ordentligt men stundtals så är det halt så man får hasa sig fram...kan säga att rundan tog mycket längre tid än vanligt!

Vi fick iaf till lite träning på rundan oxå, Chili fick hämta linjetag och höger vänster rakt fram skick. Funkade kanon! Det ska bli väldigt spännande att se om hon fixar det på en äng utan referenser oxå!

Men ja idag gick jag ut och matade hönsen och släppte ut fåren iklädd bara en fleecejacka! glömde dock strumpor innan jag gick ut men fick gå in och ta på mig det oxå för usch det var kallt om fossingarna! Åååå så skönt att slippa palta på sig mängder med kläder! Underbart!

När sambon kom ut sen så gissa vad vi hittade! Jo i rabatten där kommer dom, dom är inte stora och dom står vid en södervägg, men små små lökar, jag tror det är påskliljor? Eller möjligen stora krokusar? Dom är på väg upp ur rabatten! Det är ju helt ljuvligt! Hoppas hoppas vi slipper mer snö och kyla nu!

Fåren går och betar dom går mellan dom små barmarksfläckarna och tycks jubla inombords, yippie, vi kan äta gräs! Ja nog är våren på väg alltid!

I veckan har det inte hänt så mycket, Hanna gjorde en lufttur på ridningen i tisdags, hon skulle rida igen förra onsdagen när hon hade feber och lyckades ramla av i tisdags och slog sig så hon fick inte gjort mer den lektionen....dessutom var hon fortfarande öm i kroppen i onsdags så det blev ingen ridning då heller...trist....

Vi har iaf prioriterat om lite vad gäller just Hannas ridning, jag kör ju själv så mycket privat träning med hundarna och känner att det ger så mycket mera, så i veckan så vände vi oss till Catrin Henriksson som har ett dressyrstall nere i Nordanå, dit ska vi i eftermiddag så får vi se hur det funkar! Catrin har rykte om sig att vara fantastiskt duktig och härlig som människa och instruktör, och har dessutom många och fina tävlingsmeriter i bagaget! Vi får se hur det går!

Nu får ni alla ha en fin söndag!

Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar