måndag 21 februari 2011

Sportlov!



Idag har sportlovet ääääntligen börjat, en hel vecka med sova vila och bara ha det bra! Hannas farfar frågade henne precis om hon tänkte åka skidor och nej det är ju iofs lite svårt med tanke på att snön är borta :O)



Men jag har fått feber, resten av familjen har haft flunsan redan men nu var det alltså min tur...sådär roligt.



Men men.



Med bakgrund i helgens anonyma inlägg så hittade jag den här bilden i Hannas blogg :

Den tycker jag är bra. Har märkt på senare år att jag plötsligt hade en hel drös med småaktiga runt mig, folk som pratar skit, smutskastar, hittar på lögner, hittar på dumheter bara för att ställa till ilska och för att vända människor mot varandra, som tydligen har bestämt sig för att ägna hela sitt liv åt att förstöra för andra människor. Jag hoppas vid min gud att jag aldrig blir så bitter. Dessa människor har jag däremot bestämt mig för att skita i numera, jag har liksom inte tid i mitt liv att ägna mig åt att gå omkring och vara snäll mot folk som inte ens bryr sig. Slut med detta!

Och som sagt, alla otrevliga ej sakliga anonyma inlägg i denna bloggen kommer att raderas och IP adressen spåras, jag anser som Hanna skrev att kan man inte stå för det man skriver, så håll trut! Vänner och bekanta är dock fortfarande välkomna att skriva som anonymt det är dom osakliga och otrevliga kommentarerna jag åsyftar.

Och tack för alla goa ord jag fick vid mitt förra inlägg det är fantastiskt att man har så många goa människor runt sig!

Som en komplettering kan jag ju tala om att tänk vad lite frisk luft kan göra! Var ute och tränade med vovvarna ikväll, Chili fick en redig genomkörare ikväll när vi var ute på promenad, höger vänster, rakt fram ut och linjetag. Raskt ut raskt hem, hej vad det gick vad duktig hon var! Så underbart! Sen körde jag ett långt pass lydnad med Mint, det gick riktigt fint! Allting sitter som ett smäck på henne! ja apporteringen är ju det stoooora undantaget....

Så skönt att det går framåt!

Kram till er alla!

1 kommentar:

  1. Krya på dig vännen! skickar dig ett fång kraftfull energi som gör dig bättre..

    Ha en fin vecka!
    kram wivi

    Människor som har behovet att trycka ner andra är oftas dom som mår dåligast.....stackars dom *blink*

    SvaraRadera