tisdag 18 januari 2011

Vårens planering

Ikväll tog jag mig i kragen och gick igenom jaktproven på SSRKs hemsida. Det är jakten vi kommer att prioritera i vår, för att få upp meriter på Chili och dessutom ska jag se till att gå dom där öppenklassspåren som hon redan är anmäld till. Plus eventuellt nån lydnadstävling för Mint. På Mint är det annars vallning härhemma som gäller så fort korna har åkt.

Vi fokuserade dels på dom särskilda proven och dels på workingtest, jag vill inte slita ut nybörjarklassen, vi ska gå kurs för Birgitta och på internat oxå och jag känner att det är bättre att fokusera framåt sen. Känns betydligt bättre att komma framåt. Vi har på nåt sätt legat på nybörjarklassnivå så länge nu så jag ska försöka och hoppas på att komma med på dom särskilda proven....

Igår styckade vi ko nummer ett, det var nog rätt nöjda människor som fick ner henne i sin frys. Känns bra.

Och så är det iaf bestämt, lilla Brandts Aniara kommer att flytta in i stallet här till våren så fort korna har åkt och stallet är inflyttningsklart efter vintern. Hon är inte avvand ännu så det är ännu så länge gott om tid. Men det är helt klart att hon kommer iaf och det är så himla roligt! Jag lär nog gråta en glädjetår eller två när hon kommer hem.....och så är frågan om mor följer med eller inte, det återstår att se på söndag, men Maria som har fött upp henne är helt säker på att hon kommer att bli en helt underbar läromästare åt Hanna, så ja vi håller en tumme! Tänk att få hem två generationer av Fleurs avkommor, det är nästan så man får nypa sig i armen, man tror nästan inte det är möjligt!!!!!

Ha en fortsatt härlig vecka mina vänner! Kram på er allihopa!

och snälla, skriv ett litet hej :O) det är så roligt när ni kommenterar! Stort som smått, allting är lika roligt!

2 kommentarer:

 1. Grattis till nya familjemedlemmen...:)
  Ses under månen i morgonkväll...;)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att gå upp ett steg i träningen med hundarna. Det är ju så lätt att fastna i samma gamla hjulspår!
  Och den ny familjemedlem har du också! Gud, så kul!
  Kram

  SvaraRadera