fredag 28 januari 2011

Fredag!


visst är det väl ljuvligt det är fredag! innebär att imorrn är det lördag och sovmorgon! Imorrn ska jag och Hanna iväg till Halmstad och fotas tillsammans med Lena och Anette, ska bli sååå kul, sminkas och fotas! Hanna har längtat sen Lena kom och frågade om vi ville hänga på....ska bli sååå roligt! Efteråt ska vi gå på stan och äta på Harrys! Blir en supertjejig och supertrevlig lördag!
Sen på söndag ska Hanna till Mimmi och jag ska jobba! Det är slutet av januari och det märks väldigt tydligt att deklarationssäsongen närmar sig med stormsteg! Det som oxå är roligt är att jag har fått flera nya kunder bara den sista månaden! DET är superkul!
Idag var vi i skogen i eftermiddags och hämtade hem lite stockar jag och gubben min, han är så flitig ute i skogen! Blir så snyggt oxå! Efteråt var man så varm om kinderna så det kändes som om dom brann....
Och ikväll har samme sambo badat hund. Chili luktade pyton och fick hänga med husse in i duschen! Så skönt att slippa kände jag, jag får så ont i ryggen emellanåt när jag badar hundar...
Sen tror jag fakiskt vi får små februarilamm. Våra tackor gick ju med bagglammen, helt obesläktade med tackorna, i somras och jo jag tror faktiskt iaf en tacka är dräktig. Det eller vääääldigt tjock! Det är min favvotacka och hon brukar få megalamm och klara det fint så jo det hade ju varit kul! Kändes skönt i höstas att inte få några lamm men nu när man har så få tackor och andra börjar lägga ut bilder på sina så känner man att åååå vad mysigt!
och nu börjar det klia i fingrarna! Jag vill ut och laga staket, så tomatfröer, fixa landen, sätta ut blommorna, plantera om och fixa! Jag vill ha vår, NU!!!!! och så vill jag klart ha vår för att vi ska kunna fixa iordning stallet, vi ska måla vitt vitt vitt därnere, bjälkarna blir svarta och min älskade sambo har lovat sätta upp skivor så boxarna blir hela! Älskade sambo, du är toppen!!!!!! Guld värd! Det kommer att bli sååå fint! Vill komma igång och fixa därnere, det ska bli sååå roligt!!!! Åååå att få stå och köra in hela huvudet i en hästman igen....underbart!!!!
Önskar er alla en ljuvlig och helt underbar helg!!!!!!

1 kommentar:

  1. Lyxigt med en tjejlördag! Hoppas det kommer några bildbevis sen då :)

    Vad ska ni hitta på med stockarna? Mysigt med små lammisar, då får du hojta, Elin är heltoki i små Lambisar!

    kram kram

    SvaraRadera