tisdag 11 januari 2011

Ett väldigt säkert vårtecken!

idag är nog våren snart på ingång! Ett absolut dundersäkert vårtecken hittade jag, ett i varje hönshus idag, nämligen ägg! och i lilla hönshuset låg ett rätt litet ägg som jag inte alls kände igen, så det är nog en av unghönsen som har lagt! Yeeeeeehaaaa!!!!!!

och nog länger sig dagarna alltid!

Jag tog på mig mina gympadojjor idag när vi var ute jag och vovvarna, vi gick på den grusade vägen upp till grannbyn, där var halt men inte tillräckligt halt för att avskräcka, så skönt att slippa kängorna om bara så för en liten stund!

och så köpte vi årets första semlor idag, dom om nåt är ju vårtecken!!!!! och jo förrästen, pelargonerna sträcker på sig och en annan blomma jag har i fönstret har faktiskt börjat spreta ut små skott.....härligt!

Imorrn börjar allvaret här, Hanna börjar skolan igen! Inte sant, snart går hon i fyran! Halva trean är redan pass and gone...det är nästan otäckt så fort tiden går! och så ska hon börja rida dressyr imorrnkväll oxå, det blir spännande. Ikväll har hon hela slappat ihop i soffan, hon stängde av tvn och ligger och läser en bok....sååååå rofyllt!

Helt ljuvligt, våren är på väg!!!!!!

3 kommentarer:

 1. Vad härligt att se att det finns fler våroptimister än jag, men du är nog snäppet värre än mig...:D
  Februari har en förmåga att plocka ner en på jorden igen, tyvärr...¨
  Må väl!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Grattis till ägg!!! Tillochmed här har det kommit ett och annat ägg, jag är såååå glad och lycklig för det. Idag log hela familjen åt mig (det visste jag inte om) när de såg mig på trädgårdsgången, i famnen bar jag så försiktigt några ägg och höll dem, enligt uppgift, som vore de det dyrbaraste av dyrbart och strålade visst ikapp med den bleka vintersolen...

  Men det ÄR ett vårtecken så gott som något, håller med dig!!! Kram på dig! /Hönsmor i Småland

  SvaraRadera
 3. Men hur spännande det är med ägg. Och semlor ska vi bara inte tala om. Startade semlesäsongen lite lätt i fredags. Åh vad roligt det känns att va tillbaka i bloggvärlden. //M

  SvaraRadera