tisdag 16 november 2010

En sten föll från mitt hjärta...



två veckors otålig väntan och framförallt undran är över....och där var tomt! Tack gode gud för att där var just tomt! Chili var ju skendräktig förra löpet i våras oxå och speciellt kul är ju inte det men man märkte hon var lite nere men inte mera...och det var kanske knappt en vecka. När då samma symtom började visa sig nu så kände man ju att nja....där har ju varit en jakthund och hälsat på....och där måste ju ha funnits en anledning till att han bröt sig in i hundgården...så sammantaget så blev det först en undersökning och sen fick vi snällt vänta på att dom eventuella småttingarna blev stora nog till ultraljudet idag....och där var då som sagt tomt! Chili piggnade dessutom till i förrgår, från att ha varit som en trasa kvällen innan for hon ut som ett skott på morgonen och på promenaden så var hon sitt vanliga glada om än lite tjockare jag...



Så, nu är det viktminskning, igångsättning och fortsatt träning som gäller! Vi har ju liksom tappat tråden på nåt sätt, man tappade ju dessutom tråden för hundträning helt och hållet eftersom undran och oro har upptagit väldigt mycket av det som kallas huvud....trist är det eftersom vi missade dom två stackars workingtesten som var kvar, men det var väl kanske lika bra med tanke på kylan, vi får komma tillbaka till våren istället!



Igår eftermiddag hade jag en urtrevlig veterinär härute som tog MV-prover på fåren, så nu hoppas vi att dom ska visa typ ingenting dessutom! Jätteskönt att få det gjort och den sura veterinären som var här förra sommaren och som skulle ta dom då ja hon hade nog tydligen en dålig dag enligt denna vetten för denna tog proverna helt utan klippning....den andra hade fått dom klippta men då tyckte hon att dom var klippta på fel ställe...rätt enligt denna...ja hur man än vänder sig så är rumpen bak men blod fick hon ut och proverna är ivägsända! skönt att få det gjort oxå!



Idag tänder vi ett ljus åt min mormor, hon hade fyllt 98 år idag....



Nu mot ridhuset!



Ha en fortsatt go vecka!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar