tisdag 26 oktober 2010

Intressant!

Det finns en viss typ av människor som tilltalar mig och som jag gärna går och lyssnar på. Raka rättframma människor som säger som det är, rakt på sak, som lever i verkligeheten och som verkligen har förankring i den! När sambon sa att vi skulle lyssna på Bengt Göransson så kände jag först att .....................................jag har nog en bra anledning att stanna hemma....såg framför mig en liten grå tråkig farbror som la overhead på overhead och pratade siffror och statistik och gråa papper...åh jag kände jag somnar nog innan första kvarten har gått...även om jag jobbar med siffror så är allt sånt där ....pappersprat nåt som gör mig väääldigt trött!

men så kom där en inbjudan till....och då kände jag att ja vad katten vi anmäler oss! Och så glatt överraskad man kan bli! Där kom inte alls en liten grå farbror utan en rätt färgstark man med fötterna på jorden, cynisk enligt honom själv, som drev lite med sin egen verklighet och med ett stort mått av underhållning så långt från gråa tråkiga siffror som man kan komma! Rakt på sak, han säger som det är och inte det folk vill höra :O) ett stort mått av öppenhet, ärlighet och egna tankar, ja väldigt intressant! Just det där att han har inte bara en papperserfarenhet av hur marknaderna och världen ser ut, han har varit därute, han har bott och jobbat nere i verkligheten! Ja en fantastiskt intressant lunchföreläsning eller vad man nu ska kalla det för!

Kanon!

3 kommentarer:

  1. Ja, lite märkligt att vi drömde samma dröm... Man undrar ju vad det var, eller vad det vill säga. Har försökt att tolka min upplevelse...men har inte kommit fram till något än. har du? Kram Lilitha

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Har varit här och kikat! Vilken härlig höstbild du visar nedan!

    Kram Camilla

    SvaraRadera
  3. Ibland så kan man dra förhastade slutsatser. Tur att man kan ändra sig!

    SvaraRadera