lördag 30 oktober 2010

Halloweenfest!

så blev det Halloweenfest iaf....9 barn i rummet låter som en hel armé :O) Roligt har dom iaf! Leker viskleken och monster blev ett fönster där bak :O) tänk så det kan bli!

Idag har dagen bestått av lite städning, en långpromme med vovvarna och lite plock! Vi har gjort chokladbollar och gud vet hur länge sen det var jag gjorde såna! Det är nog ungefär 100 år sen..minns att vi gjorde såna högt och lågt när vi gick i skolan, många och goooda var dom! Idag gjorde Hanna dubbel sats till sitt kalas och rullade efter konstens regler i pärlsocker...mums! Goda blev dom!

Det och pizza och läsk med vindruvor i, ett litet hemmalagat bål kan man säga och nu sitter alla barnen i en ring och leker viskleken....

Själv ska jag sätta på lite kaffe, hundarnas bunkar är fulla med pizzarester nu och ja nån chokladboll kan nog slinka ner till kaffet!

Ha en fortsatt skön kväll allihopa!

3 kommentarer:

 1. Så lycklig hon måste vara nu då....mina barn är förstora tycker dom huhu... tolv år och tro man är ball det du! det gäller att ha nerver då thihi inte så farligt som det låter..
  Ha en underbar helg
  kram wivi

  SvaraRadera
 2. Så kul med lite skräckparty!
  Ha en bra lördagkväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Glad Samhain. Kraaaam Lilitha

  SvaraRadera