torsdag 14 oktober 2010

Fredag igen! och vem glömde soptunnan?

hur trött på sig själv kan man bli? Jag tänkte igår kväll jag får iiinte glömma sätta ut soptunnan imorrn! Torsdagar kommer dom, har alltid gjort! och vem är mest glömsk på morgonen när hon ska iväg? Jo jag! och vad glömde jag? Jo soptunnan! Så nu tar det ytterligare två veckor innan den bli tömd! Blääääää! Inte tror jag i min vildaste fantasi att dom är så sena idag så dom kommer nu....Attans!

Apporteringsträningen med Mint går framåt! Igår var jag ute och hade både den vanliga träapporten och metallapporten med mig! Hon tar dom ifrån mig och sätter sig på rumpan! Igår fick ajg ett par riktigt fina ingångar oxå! Heltjusigt! och så arbetar vi kontakt och kontakt och kontakt! Blir kanon när det är klart!

Chili fick ett litet pass lydnad igår oxå, klockan var nästan mörker när jag kom ut och skulle träna lydnad så det fick bli ett minipass! Hon är så man känner turbon lång väg....lite studsig och hoppig men hon tycker det är fantastiskt kul! Det tillsammans med lite konditionsträning i skogen igår så sov dom gott igårkväll..

Ha ett skönt veckoslut! Imorrn är det så äntligen fredag!!! Yippieeeeeeeeeeeeeeee!

Åhååå troll har tur ibland!!!!! Gissa vilken som var sen idag? Joooo sopebilen!!!!!!

4 kommentarer:

 1. Ibland har man TUR!!!! ;O)

  SvaraRadera
 2. Haha hade det inte varit bättre att sätta ut tunnan igår medans du kom ihåg det? ;)
  Om det är något jag ätit mycket av så är det inte köttbullar :-P
  kramkram

  SvaraRadera
 3. Ha, ha! Gud nåde om man glömmer att sätta ut soptunnan i tid!
  Här var det snöstorm idag och vi trotsade den med en koppelpromenad!
  Vi slog nog rekordet att hålla andan; i ½ timme! Sen gick vi på tillbakavägen...då gick det lite lättare att andas, med stormen i ryggen!

  SvaraRadera