tisdag 24 augusti 2010

Vart tog sommaren vägen?

Idag vräääker regnet ner utanför fönstren, det har så gjort hela dagen, hur många liter finns det däruppe egentligen? Määäängder troligen?????

Idag har det därför fått bli innesitta jobbar väder. Har hunnit med att vara i stan en kortis oxå men mestadels suttit inomhus och fått jobbat lite. Jätteskönt! Det är ju inte så mycket tidspressat arbete på hösten men det finns desto mer att stämma av och jobba undan och det är jätteskönt att känna att man ligger i fas och inte halkar efter....

Igår var vi och kikade på världens sötaste lilla bebis! Ja näst efter min egen då :O) våra vänner har precis fått barn och ja hon är nästan så man kan tro det är en systerdotter, precis lika mörk och så fin i ansiktet som Hanna var som barn. Lika ursnäll och hur go som helst oxå! Satt där och grät en skvätt och bara förundrades över detta lilla liv! Ska bli så roligt att följa henne genom livets väg! Hanna blev såklart glad, hon hade redan tidigare talat om för väninnan att hon ville det skulle bli en liten tjej så hon fick nästan som en låtsaslillasyster! och så blev det!

Även sambon blev ju helt bortkollrad av detta lilla underbara liv, ja hon var en riktigt jättesöt liten tjeja! Helt underbart jätteljuvlig! Tänk jag som innan jag fick barn själv och som aldrig nånsin lär bli nån lektant, jag satt där och bara grät....så underbart söt var hon.

Ikväll är det ridning på schemat!

Tjing!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar