torsdag 19 augusti 2010

Lyckan var enorm!

när Hanna idag fick rida på Lovisa för allra första gången! Tänk att vara nio år, äääääälska fjordinghästar och ha en dröm om att få ha en alldeles egen fjording men en mamma som säger neeeeeej.....vänta lite.....och så hör man orden, du får komma hit och rida precis hur mycket du vill! Och så sitter man där, nervös och nästan darrig över vad som ska hända och så går det bara sådär alldeles lysande bra som man i sin vildaste fantasi hade önskat? Ja jag tror eller jag är helt säker på att det var alldeles så Hanna kände idag! En helt underbar glad pirrig känsla och ja det är tur öronen tog emot för annars hade nog leendet gått runt!

Det är så härligt, så underbart och jag gläds så med denna tös som blir så glad och för att jag har en sån underbar väninna dessutom som låter detta bli verklighet för Hanna, tack snälla Mia för att du lånar ut din häst till Hanna, det betyder mer än en ickehästtokig människa ens kan ana för denna lilla donnan!!!!!!

Bilden ovan dock är inte Lovisa, utan Bilbo på ridskolan :O)

Nu ska vi hoppa in i soffan, ta plats i läsfåtöljen och läsa om relation mellan människa och hund! Hanna ska börja läsa sin twilightbok, eller boken som filmen är baserad på!

Imorrn blir det fredagsmys hos en kund i form av god fika och sen är det HELG!!!! Helgen blir förhoppningsvis full med jaktträning, lingonplockning och vedinlägg :O)

Ha en GO helg allihopa! DET ska vi ha!!!!!

1 kommentar:

  1. Oj! så mysigt med en häst...
    Kan inte du höra av dig till mig på min mail..
    svartatassa@gmail.com

    Ha en skön helg
    kram wivi

    SvaraRadera